Framtidskursen

Öka ditt självförtroende!
Kunskap ger självförtroende! Satsa på att skaffa dig kunskap! Kunskap är kul! Du kommer att ångra dig senare om du aldrig har försökt.

Var nyfiken – bli glad!
Att vara nyfiken innebär att vara intresserad av allt möjligt. Låt dig lockas av nyfikenheten – kanske hittar du just din modell och ett eget livselexir! Känn vilken glädje det ger!

Testa att vara kreativ!
Nyfikenheten gör i sin tur att du lockar fram din egen inneboende kreativitet, och på så sätt kan du hitta nya, spännande vägar och mål. Gör ett försök, prova på och se hur resultatet växer fram.

En kurs för din framtid, för din egen skull.
Du väljer själv ditt mål och vad du vill satsa på! Stärk din självkänsla, få ett extraknäck eller starta ett eget lönsamt företag, ha det mysigt inom familjen eller gör något tillsammans med dina vänner.

Du är på väg!
Går det inte att nå målet i ett enda kliv, så ta flera mindre steg för att nå fram. Håll ändå hela tiden ditt mål i fokus – och tänk på att det är DIT du är på väg!

Lita på dig själv!
Ta ett delmål i taget, så blir varje liten del en ny seger. Lita på dig själv och din egen förmåga, men också på andras erfarenhet. Når du inte det första mål du tänkt dig, så ge inte upp, men kom igen, kanske med ett annat mål i sikte.

Nya vägar
Framtidskursens vision är att genom ett nytänkande, bryta mark och öppna upp för nya utbildningsvägar och nya yrken, ge fler möjligheter till personlig utveckling, hitta nya verksamhetsområden, stimulera en egen aktiv företagsamhet, möjliggöra ett steg in på arbetsmarknaden, allt med en högre livskvalitet i fokus.

Hör av dig till Framtidskursen!

www.framtidskursen.se